Depilacija

sorriso-tretman-tijela-depilacija.jpg

Riješite se svega suvišnog što narušava vaš sklad, uključujući i neželjene dlačice! Kako bi se na barem malo duže vrijeme riješili suvišnih dlačica, izaberite običnu depilaciju voskom te depilaciju šećernom pastom (tzv. egipatsku depilaciju) koja spada u najjednostavnije i najbezbolnije načine odstranjivanja viška dlačica. Depilacija voskom i šećernom pastom ima široku primjenu na sve dijelove tijela počevši od nadusnice, ruku i pazuha, nogu, bikini zone pa sve do poznate "brazilke" odnosno brazilske depilacije. Vaša koža iza tretmana bit će mekana, nježna i bez dlačica.


sorriso-tretman-tijela-depilacija2.jpg

Brazilska depilacija

Brazilska depilacija odnosno depilacija intimnih dijelova, svoju pravu popularnost stekla je 40-ih godina prošlog stoljeća s pojavom bikinija, pa se često naziva i depilacijom “bikini zone”. Brazilska depilacija je postupak odstranjivanja svih dlačica u intimnoj zoni (i sprijeda i straga). Ovaj brzi i isplativi postupak odstranjivanja dlačica je veoma jednostavan. Nakon što se udobno smjestite na sterilnu čistu podlogu, naša kozmetičarka će najprije podšišati ključnu zonu na duljinu od svega par milimetara, radi lakše i učinkovitije depilacije voskom. Prije samog voska, na kožu se nanosi specijalno sredstvo koje sprječava lijepljenje voska po osjetljivim dijelovima tijela. Nakon nanošenja, vosak se pušta da malo stvrdne, a nakon toga se odljepljuje trakama. Vosak se odstranjuje uljem, a s njime dlačice i mrtve kožne stanice. Nakon što se odstrane sve dlačice, na kožu se stavlja veoma blagi losion ili esencijalno ulje za smirivanje kože nakon depilacije.


Depilacija šećernom pastom

Egipatska depilacija šećernom pastom je jedna od novijih metoda koja je doživjela veliku popularnost u korištenju širom svijeta po pitanju depilacije. Temelj same depilacije je prirodna šećerna pasta koja neće uzrokovati nikakve alergijske reakcije na koži, a osim toga djeluje i kao prirodni piling kože te je usput omekšava. To je razlog zašto sam postupak egipatske depilacije znatno manje boli i stoga se preporučuje osobama sa osjetljivom kožom, proširenim venama i kapilarama, a i za osjetljiva područja, poput ruku i prepona. Kod egipatske depilacije, šećerna smjesa nanosi samo na dlačice, izvlačeći ih pritom cijele i iz korijena (za razliku od obične depilacije kod koje se vosak nanosi na kožu i dlačice).


Sorriso usluge