Anticelulitni tretmani

sorriso-tretman-tijela-anticelulitni-program.jpg

Uvjerite se u stvarna rješenja specijalnih tretmana iz kozmetičkog područja tretiranja tijela anticelulitnim tretmanima koji poboljšavaju mikro-cirkulaciju i drenažu dijelova celulitom pogođenih, tijela, pružajući vam stvarna rješenja u području izlučivanja suvišne tekućine i štetnih tvari, što u konačnici dovodi do smanjenja obujma i smanjenja masnih nakupina.

Anticelulitni tretmani aktiviranjem limfe i izmjene tvari u tijelu pospješuju prokrvljenost, otklanjaju edeme, pospješuju izlučivanje suvišne tekućine kao i razgradnju masti i povećavaju elastičnost kože te na taj način smanjuju celulit.


Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je masaža trbuha, nogu i stražnjice posebnim anticelulitnim pokretima s odabranom mješavinom eteričnih ulja ili anticelulitne kreme kako bi potakli cirkulaciju, izmjenu tvari, intenzivirali razgradnju masnoća te  ubrzali proces eliminacije toksina iz tijela. Anticelulitna masaža je veoma djelotvoran i praktički obavezna u borbi protiv celulita.


Termo deka

Infracrveno zračenje na čijem principu termo deka funkcionira prodire u kožu te zagrijavanjem stanica pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica- Termo deka će poboljšati apsorpciju proizvoda korištenih za rješavanje celulita te izbacivanjem štetnih tvari iz tijela znojenjem dodatno pospješiti djelotvornost tretmana.


Body warping

Anticelulitna metoda tijekom kojeg se na tijelo nanosi preparat, a zamatanjem tretiranih područja pospješujemo djelovanje aktivnih sastojaka iz preparata.  Pravilnim omatanjem tijela poboljšavamo izgled kože te smanjujemo celulit i obujam tijela


Limfna drenaža

Neizostavan je tretman u borbi protiv celulita jer aktiviramo tok limfe kroz limfne putove koji su zaduženi za skupljanje i izbacivanje toksina iz tijela te na taj način smanjujemo obujam tijela, uklanjamo edeme, povećavamo prokrvljenost i razgrađujemo celulit.

Aparativnom limfna drenaža funkcionira na principu zračnih komora koje lagano pritišću kožu i tkivo ispod nje po venskim i limfnim putevima te tako ubrzavaju vensku i limfnu drenažu. Na taj način se potiče optok limfe i ubrzava otjecanje toksina i otpadnih tvari iz organizma zajedno s otopljenim masnoćama. Drenažom se stimulira  sinteza kolagenskih vlakana i osigurava joj se vlažnost.


Individualnim pristupom svakoj klijentici i kombinacijom različitih tretmana ukanjaju se glavnu uzroci nastanka celulita i smanjuje se njegovo pojavljivanje. Koži se vraća elastičnost i čvrstina te postičemo privlačan i njegovan izgle tijela.


Sorriso usluge