SkinCeutilas

IMG-b2d913345dad48692f9a9176c7dd61ee-V.jpg

Uz redoviti odlazak na tretmane uz SkinCeutilas proizvode do vrhunskih rezultata – zdravija i obnovljena koža.

SkinCeuticals proizvodi su vrhunska američka medicinska preparativna kozmetika čije proizvode koriste i preporučuju najbolji stručnjaci iz područja dermatologije i estetske kirurgije. Sastoje se od visoke koncentracije čistih sastojaka farmaceutske kvalitete kombiniranih sa prirodnim biljnim ekstraktima i kao takvi stvarani su za optimalnu apsorpciju u koži i dizajnirani da zaustave i ispravljaju znakove prirodnog starenja i starenja kože pod utjecajem okolnih faktora.


IMG-2f664bb1606ae07f171feac3842b6b31-V.jpg

SkinCeuticals filozofija:
- PREVENCIJA znakova preuranjenog starenja neutralizacijom slobodnih radikala koji uzrokuju oksidaciju stanica što vodi oštećivanu kože
- ZAŠTITA zdrave kože od štetnih UV zraka
- KOREKCIJA vidljivih znakova starenja kako bi se koži vratio mladolik izgled

SkinCeuticals antioksidativni serumi sadrže visoke koncentracije antioksidansa kao što su vitamin C čime popravljaju nastala oštećenja na koži, sprečavajući nastanak novih te dodatno pružajući koži potrebnu zaštitu. SkinCeuticals antioksidativni serumi Phloretin CF, C E Feruli i Serum 10 su prilagođeni različitim potrebama kože i profesionalnim protokolima protiv preuranjenog starenja kože.


sorriso-skin-ceutilas2.jpg

SkinCeuticals kozmetika se može i kupiti u našem salonu kako bi vaša koža dobila zasluženu njegu i kod kuće.


Sorriso usluge