Make up

sorriso-kozmeticki-program-make-up.jpg

Uljepšajte se nakon tretmana prozračnom dekorativnom kozmetikom renomiranih proizvođača uz čarobni make-up naše vješte vizažistice koja će naglasiti sve ono što je izražajno i potrebno lijepo istaknuti, te istodobno prekriti sve nedostatke na licu.

Šminkanje odnosno vaš individualni make-up prilagoditi ćemo svakoj pojedinoj prilici, bilo da je to dnevna ili večernja šminka ili pak šminka za posebne prilike: vjenčanja, promocije, maturalne zabave i slične svečane prilike.


sorriso-kozmeticki-program-make-up2.jpg

Moderan i svečani make-up savršeno će prema vašoj želji upotpuniti UMJETNE TREPAVICE pomoću kojih će vam oči još više doći do izražaja. Umjetne trepavice dostupne su u dva oblika; cijele ili parcijalne. Cijele trepavice raspoložive su u raznim oblicima i bojama, a parcijalne u obliku pramenova. Bez obzira na vrstu, s umjetnim trepavicama zabljesnuti ćete u potpunosti - vaše oči djelovati će vizualno veće, a pogled još otvoreniji.


sorriso-kozmeticki-program-make-up3.jpg

U našem salonu za make up se koristi svjetski poznata i priznata M.A.C. kozmetika. MAC je vodeći brend profesionalne make-up kozmetike te je imenovan jednom od triju najboljih globalnih make up brendova.

Filozofijom brenda "All Ages, All Races, All Sexes", odnosno "Sve dobi, sve rase, svi spolovi", razvijen je toliko širok asortiman MAC proizvoda da je nemoguće ne pronaći proizvode koji će odgovarati različitim tonovima kože. Vrhunskom kvalitetom proizvoda, velikim izborom boja i konstantnim make-up inovacijama M.A.C. kozmetika je zaista svjetski make up lider. Bez obzira želite li iskušati neki od vodećih trendova poput prozračnog make-up looka ili želite full svečani make up, u studiu Sorriso vaše želje će biti ostvarene.


Sorriso usluge