Japansko iscrtavanje obrva

sorriso-kozmeticki-program-japansko-iscrtavanje-obrva.jpg

Otkrijete svoju novu prirodnu iskonsku ljepotu, naglašavajući ono što je najljepše na licu kroz ostale estetske kozmetičke tretmane korekcije i bojanja obrva te japansko iscrtavanje obrva.


Japanska metoda iscrtavanja obrva relativno metoda je koja je izazvala veliku revoluciju po pitanju uljepšavanja obrva i ova tehnika spada u kategoriju polutrajnog make-upa, a omogućuje dobivanje prirodnog izgleda obrva pri čemu se dlačice se ne čupaju, nego samo iscrtavaju.

Japansko iscrtavanje obrva savršeno je rješenje za rijetke i svijetle dlačice te u slučajevima ukoliko su vaše prirodne obrve zbog nestručnog čupanja prestale rasti, niste zadovoljni njihovim oblikom, prerijetke su ili vam je dosadilo jutarnje crtanje.

Prije samog iscrtavanja obavezan dio procesa su konzultacije sa našim stručnim osobljem vezano za vaša želje i očekivanja u pogledu debljine ili dužine obrva. Prije iscrtavanja HD olovkom uzimaju se mjere lica; dužina očiju i razmak između očiju uzimajući pritom u obzir boju očiju, lica i kose. Tako ćete dobiti nove, ljepše, elegantnije obrve koje odgovaraju vašem obliku lica.

Sam postupak započinje iscrtavanjem obrva HD olovkom u željeni oblik, tako da u ovoj početnoj fazi postoji i mogućnost prepravljanja oblika obrva, ukoliko vam predloženi oblik ne odgovara. Nakon što ste zadovoljni oblikom obrva prelazi se na anesteziju u kremi koja se nanosi na obrve, kako bi nakon kraćeg djelovanja proces prošao što bezbolnije. Zatim slijedi iscrtavanje sa specijalnim sterilnim priborom. Prateći prirodni rast dlačica, specijalnim skalpelima tretiramo dlaku odnosno započinjemo s mikro rezovima na koje istodobno nanosimo boju tako da koža upije što više pigmenta boje. Spomenuti proces završava dezinficiranjem obrađenog područja obrva. Nakon toga je potrebno na tretirano područje nanositi dobivenu kremu za kućnu upotrebu u trajanju od minimalno četiri dana. Ne preporuča se izlaganje suncu odmah nakon tretmana.

Isti proces ponavljamo još jednom s obzirom da se nakon prvog dolaska oblik obrva malo smanji i boja neznatno izblijedi. Stoga je potrebno dogovoriti dodatni posjet (otprilike 4 tjedna nakon prvog posjeta) kako bi se pigment boje bolje potisnuo natrag u unutarnji sloj kože. Dugi dolazak je također uračunat u cijenu cjelokupnog dolaska na tretman.

Prednost ovog tretmana je što se obrve ne mogu izbrisati kao u slučaju klasičnog šminkanja obrva, nego su postojane gdje god se nalazili, tako da svakoga jutra možete uživati u lijepo oblikovanim obrvama s obzirom da je trajnost navedenog postupka iscrtavanja obrva dvije do pet godina.


Sorriso usluge