Frizure žene

sorriso-kosa-zene.jpg

Bez obzira želite li osvježenje postojeće frizure, samo feniranje ili pak kompletnu make over, u svakom ste slučaju u sigurnim rukama. Naše stručne i rukama frizerke studija SORRISO imaju najbolje rješenje za vas i vaš tip kose.

Studio SORRISO spada u elitni klub salona L’Oréal Professionnel Salon Expert koji nude najvišu razinu frizerske usluge, temeljenu na stručnosti u svim područjima frizerstva počevši od bojenja i njege kose, preko kreativnog šišanja, pa sve do ponude proizvoda za njegu i styling u maloprodaji. Osim L’Oréal Professionnel, studio nudi u prodaji i koristi asortiman regeneratora, tretmana i pribora za stiliziranje brenda KEVIN.MURPHY koji je nezaobilazan je pri pravilnoj njezi kose.


sorriso-kosa-opcenito.jpg

Počevši od osnovnih usluga kreativnog oblikovanja i šišanja kose, preko keratinskog ravnanja i kovrčanja kose, pa sve do izrade pletenica i svečanih ženskih frizura za posebne prilike bilo da se radio o svadbi ili maturalnoj večeri, frizerke studija SORRISO, uz individualni pristup svakom će posvetiti posebnu pažnju njezi kose te po želji osmisliti za vas sasvim novu frizuru i boju kose, bilo da je riječ o klasičnom bojanju, višebojnim pramenovima, freehand tehnici ili preljevu.


Sorriso usluge