Bojanje kose

sorriso-kosa-bojanje.jpg

Prirodno je naš izbor jer su sastojci u KEVIN.MURPHY Color.Me boja isključivo prirodni, njeguju i pomlađuju kosu bez kompromitiranja okoliša i prirode. Boje su bez PPD-a i amonijaka, i bogate su prirodnim sastojcima poput shea maslaca, nara, aloe vere i meda.

Zahvaljujući širokom spektru prirodnih sastojaka, Color.Me boje hrane, pomlađuju i daruju nevjerojatan sjaj kosi. Njihovo djelovanje temelji se na tehnologiji u tri koraka. Garancija molekularnih parova u prvom koraku jamči da nijedna molekula boje neće ostati slobodna što smanjuje iritacije kože i alergijske reakcije. U drugom koraku oksidacija se usporava, a to jamči prekrasnu i jednaku pokrivenost boje. Finalni, treći korak ključan je za sjaj i zdravlje kose koju pružaju posebni mikro pigmenti. Raspon boja i mogućnost miješanja pružaju nevjerojatne mogućnosti individualnog odabira boje što uz vrhunski stajling pruža individualan pristup svakom klijentu i klijentici, a to je upravo filozofija KEVIN.MURPHY brenda.


sorriso-kosa-bojanje2.jpg

Iskusite bojenje kose L’Oréal Professionnel bojama i preljevima uz nove generacije boje za kosu koje su u potpunosti bez mirisa i amonijaka i uvjerite se da prekrasna kosa i boja idu ruku pod ruku.

INOA je profesionalna boja za kosu bez amonijaka, bez mirisa i ugodna za vlasište, koja nudi nevjerojatne rezultate u bojenju, te je slobodno mogu koristiti trudnice i dojilje. Zahvaljujući nevjerojatnoj učinkovitosti ODS tehnologije samo-emulziranja kosa je mekša i sjajnija nego prije procesa bojenja sa sjajnim, dubokim i vibrantnim refleksima. Zahvaljujući prvoj anti-age boji za kosu INOA Supreme bez amonijaka, dobivate odličnu priliku za postizanje boje koja će vas učiniti mlađom bez obzira na godine.

MAJIREL je permanentna kremna boja koja tretira sva vlakna kose od srži do površine i osigurava postizanje dugotrajne i briljantno sjajne boje uz 100% prekrivanje sijedih vlasi. Ova boja obogaćena je multidimenzionalnim kolorantima, što omogućava stvaranje precizne, savršene, intenzivne i dugotrajne boje. Raspon boja varira od mirnih i prirodnih tonova do ekstremnih nijansi, a boje odišu svježim cvjetnim mirisom s laganom morskom notom.

DIA ton na ton boja je idealna za pokrivanje prvih znakova sijede kose. Stoga su DIA Light & Richesse color preljevi idealni za personalizaciju ili korekciju boje vaše kose. Preljev bez amonijaka osvježit će vašu prirodnu boju kose s blistavim i briljantnim tonovima, uz maksimalnu njegu i sjaj kose.


Sorriso usluge