Skin Booster

skin booster naslovna.jpg

Ukoliko želite učinkovito pomlađivanje bez iglica i bez boli, Skin Boosteri su pravi izbor za vas


Juliette Armand planetarno je poznata kozmetička tvrtka osnovana s ciljem stvaranje inovativne kozmetike, bazirane na znanstvenim istraživanjima,a njihova Skin Boosters linija je anti-kirurški odgovor kozmetologije uobičajenim estetskim tretmanima.

Tretmani se izvode po iznimno preciznom terapijskom sistemu što osigurava visoko učinkovite rezultate. Ugodni su i bez boli i crvenila, a rezultati su vidljivi odmah po završetku tretmana. Čak 100 posto ispitanika odmah je istaknulo kako osjećaju da im je koža mekša, hidratizirana a bore ublažene.


sibenik in.jpg

Ukoliko želite učinkovito pomlađivanje bez iglica i bez sastojaka koji su potencijalno alergeni, Skin Boosteri su pravi izbor za vas. U našem salonu radimo sa  dvije linije proizvoda Juliette Armand Thavma Therapy koja postiže efek botoxa i Chronos Therapy koja postiže efekt dremalnih filera i mezoterapije.


Thavma Therapy

Thavma Therapy je bazirana na EFFETOX tehnologiji koja inhibira mehanizam koji je odgovoran za stvaranje ekspresivnih linija i bora. Također pruža zaštitu od glavnih tipova starenja (biološkog starenje i foto starenja).

✔ u radu se koriste piling, maske, serum i krema
✔ bez iglica
✔ bezbolan i ugodan tretman u kojem ćete sigurno uživati


   Chronos Therapy

   Chronos Therapy je tretman koji prevenira i bori se protiv znakova starenja kože i djeluje kao zaštitni štit kože protiv tri vrlo teška neprijatelja: manjka vode, biološkog starenja i oksidacijskog propadanja.

   Tretmani se zasnivaju na 4D tehnologiji koja se bori protiv znakova starenja kože koristeći 4 aktivna sistema -  peeling, hidratizacija, antiaging i antioksidant sistem.

   Tretman započinje peelingom kako bi se uklonile mrtve stanice i vratila ravnoteža vode u umornoj koži. Zatim slijedi hidratizacija u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom

   Antiaging sistem stimulira stvaranje kolagen, elastina i podupire funkciju fibroblasta u organizmu a antioksidant sistem doprinosi obrani kože od zagađivača iz okoliša, sunčeve radijacije. Najvažniji sastojak u ovom sistemu je alfa-lipoična kiselina, najsnažniji antioksidans u metabolizmu.

   ✔ u radu se koriste piling, maske, serum i krema
   ✔ bez iglica
   ✔ bezbolan i ugodan tretman u kojem ćete sigurno uživati     Bez iglica,bez boli, samo rezultati.

     Sorriso usluge