Vrhunska kozmetika dostupna svima!

(07.09.2018)

Svi Skinceuticals proizvodi sniženi su čak 30%!

Brend Skinceuticals je vrhunska medicinska preparativna kozmetika, čije proizvode koriste i preporučuju najbolji stručnjaci iz područja dermatologije i estetske kirurgije.  SkinCeuticals proizvodi sastoje se od visokih koncentracija čistih sastojaka farmaceutske kvalitete kombiniranih s prirodnim biljnim ekstraktima te su stvoreni za optimalnu apsorpciju u koži i načinjeni da zaustave i ispravljaju znakove prirodnog starenja kože i starenja kože uzrokovanog utjecajima iz okoliša. 

Stvorena je 1997. godine zahvaljujući radu poznatog američkog dermatologa i znanstvenika, dr. Sheldona Pinnella koji je prvi je uspio stabilizirati čisti vitamin C visoke koncentracije i niske pH vrijednosti i pretvoriti ga u kozmetičko rješenje. 

 • Program prevencije

Formule superantioksidansa koje su prilagođene svim tipovima kože i koje su stvorene da bi pružile naprednu zaštitu od štetnih utjecaja iz okoliša koji uzrokuje štetu koži i dolazi do stvaranja linija, bora i diskloracije Napredna linija krema za sveobuhvatnu zaštitu od sunca zbog svojih vrhunskih sastojaka štiti kožu od štetnih UVA zraka koje dokazano uzrokuju znakove preuranjenog starenja, linije bore i sunčeve pjege. Kako

 • Program zaštite

  Napredna linija krema za sveobuhvatnu zaštitu od sunca zbog svojih vrhunskih sastojaka štiti kožu od štetnih UVA zraka koje dokazano uzrokuju znakove preuranjenog starenja, linije bore i sunčeve pjege.

  • Program korekcije

  Kako vrijeme prolazi, bez obzira na način života, koža se počinje mijenjati. Pojavljuju se znakovi starenja kao posljedica razgradnje kolagena, sporijeg staničnog obnavljanja i gubitka vlažnosti. Snažan program prevencije i korekcije je ključan za prečavanje daljnje štete i zaustavlajnje znakova starenja. 

  Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima i proizvodima  je da zakažete termin i dođete na besplatne konzultacije. Info & rezervacije na broj mobitela +385 92 331 5132 ili na info@sorriso.hr

  Izaberite za svoju kožu samo najbolju njegu, izaberite SkinCeuticals!

  *Akcija traje od 07.09.-07.10.2018  ili do isteka zaliha.

  Sorriso usluge