Venus Legacy za LICE i TIJELO

(03.04.2018)

Proljeće samo što nije počelo, a i ljeto će nas iznenaditi svojim brzim dolaskom. Kako biste sezonu oskudne odjeće i kupaćih kostima dočekali opušteno i sretno, bez panike zbog izgleda svog tijela , osmislili smo novu akciju radiofekvencije Venus Legacy , no ovaj put i za lice i za tijelo. Do željenog izgleda do ljeta uz Sorriso i Venus Legacy!

Kupljenim trima tretmanima Venus Legacy za tijelo dobivate još 3 tretmana gratis i čak 6 aparativnih limfnih drenaža. Ukoliko odaberete popularnu radiofrekvenciju lica, za kupljena 3 tretmana, opet ćete dobiti 3 tretmana gratis i na poklon SkinCeuticals matirajući fluid bez parabena koji se lagano razmazuje ostavlja kožu mekom i podatnom istovremeno je štiteći od štetnih djelovanja UVA/UVB zraka!

Kombinacijom snage naprednih tehnologija, Venus Legacy tretmani omogućuju neposredna i dugoročna poboljšanja za tijelo i sve to neinvazivnim putem. Radiofrekvencija Venus Legacy je revolucionarna tehnologija za nekirurško oblikovanje i zatezanje kože i savršeno je rješenje ukoliko želite dugoročnije riješiti problem opuštene kože, stimulirati kolagen i smanjiti celulit. 
Ukoliko niste ljubitelj odlaska pod nož, a želite 
• Preoblikovati tijelo
• Smanjiti vidljivosti celulita
• Smanjiti obujam i masne naslage
• Ublažite strije
• Zategnuti kožu,
radiofrekvencija Venus Legacy je idealan izbor za vas.

Limfnom drenažom se riješavamo viška vode, potičemo razgradnju celulita, smanjujemo obujam te poboljšavamo prokrvljenost tkiva. Ovakvi tretmani važan su dio anticelulitnog programa jer je celulit zapravo nakupina nabujalih masnih stanica, toksina, vode i limfe u međustaničnom prostoru, pa je potrebno ubrzati odvodnju štetnih produkata i samim time osigurati što više kisika i hranjivih tvari stanicama, a upravo se to postiže limfnom drenažom. Nju obavezno preporučamo našim klijenticama koje dolaze na tretmane oblikovanja tijela i žele još bolje rezultate jer je idealan je spoj sa konceptom radiofrekvencije Venus Legacy. 
Osim toga, u našem studiju, koristimo posebnu Omron dijagnostičku vagu koja precizno, osim težine, mjeri i postotak mišićnog tkiva, postotak masnog tkiva, viscelarno masno tkivo te BMI, kako bi vaš napredak mogao biti točno i podrobno praćen.

Venus Legacy koncept u tretmanu lica je savršeno rješenje ukoliko želite intenzivnije poraditi na pomlađivanju izgleda svog lica, dugoročnije riješiti problem opuštene kože, ukloniti bore i podočnjake, stimulirati kolagen i konturirati sam oblik lica. Tehnologija uređaja Venus Legacy sastoji se od radio valova i magnetske energije koji prolazom kroz kožu, ovisno o vrsti tkiva gdje prolaze, stvaraju toplinu koja oštećuje vezivno tkivo kako bi se stvorio novi kolagen. Metabolizam se ubrzava, a masne stanice smanjuju svoju veličinu pri čemu dolazi do jakog efekta pomlađivanja kože. Za lice je, u prosjeku, potrebno oko 3-6 tretmana ovisno o stanju kože i očekivanjima klijenta, te ste s ovom akcijom sigurni da će rezultati biti odlični. Starenje ne možemo zaustaviti, ali ga možemo usporiti.
Osim toga, na poklon ćete dobiti SkinCeuticals matirajući fluid, čija je cijena u maloprodaji 304,00 kn, bez parabena koji se lagano razmazuje ostavlja kožu mekom i podatnom istovremeno je štiteći od štetnih djelovanja UVA/UVB zraka! Ovaj bezbojan fluid, univerzalnog je tona i prilagodljiv je svim tipovima kože te postiže ravnomjerniji ten. Namjenjen za prevenciju i korekciju kože i nezaobilazan je pri njezi kože u toplijim danima kad dolazi do povećanja UVA i UVB zračenja. 

Više o samoj tehnologiji Venus Legacy koncepta može se pogledati na linku www.venus-concept.com ili www.venustreatments.com. ... ovu odličnu akciju bilo za tijelo bilo za lice koja traje od 15.03.-15.04.2018.godine u kojoj je moguće obročno plaćanje, te nazovite broj 092/3315 132 ili pošaljite mail na info@sorriso.hr i napravite za sebe prvi korak u postizanju željenog izgleda. Ukoliko se odlučite na avansno plaćanje (kartično ili gotovinsko), odobrit ćemo vam još dodatnih 5% popusta. Osjećajte se sretnije i zadovoljnije uz Sorriso i Venus Legacy! 

Sorriso usluge