VELIKA BLAGDANSKA AKCIJA - DARUJTE SEBE I SVOJE NAJDRAŽE

(03.04.2018)

Vrhunska kozmetika dostupna svima - SkinCeuticals proizvodi sniženi čak 30%

U hladnim zimskim danima potrebna je zahtjevnija njega kože jer nagle promjene temperature, hladan i suh zrak, zagrijane prostoriji i još mnogi drugi čimbenici doprinose isušivanju kože i potrebno dodatno zaštititi i njegovati. Pojačano isušivanje kože zbog vremenskih uvjeta, ali i zbog suhog zraka u zagrijanim prostorijama može uzrokovati prhutanje i zatezanje kože, što neće popraviti čak niti makeup. 

SkinCeuticals proizvodi idealani su za hidratiziranje isušene kože. Svakoj koži potrebna je hidratacija, a ovaj posebno formulirana linija proizvoda fokusiran je da koži ubrzano vraća izgubljenu hidrataciju i na taj način ju opet „vraća“ na ispravan put zdrave kože. 

Premda su sunčeve zrake manje intenzivne zimi, to ne znači da smijete zanemariti njihovu štetnost. SkinCeuticals proizvodi koji preporučuju najbolji stručnjaci iz područja dermatologije i estetske kirurgije, njeguju kožu i pružaju joj zaštitu od sunca, vjetra, hladnoće i opekotina. 

Zahvaljujući visokoučinkovitim formulama i nenadmašnim rezultatima potpomognutim znanstvenim istraživanjima, SkinCeuticals proizvode koriste i preporučuju najbolji stručnjaci iz područja dermatologije i estetske kirurgije. Poznati američki znanstvenik dr. Sheldon Pinnell prvi je uspio stabilizirati čisti vitamin C visoke koncentracije i niske pH vrijednoti te ga pretvoriti u kozmetičko rješenje poznato kao brend SkinCeuticals.

SkinCeuticals proizvodi sastoje se od visoke koncentracije čistih sastojaka farmaceutske kvalitete kombiniranih sa prirodnim biljnim ekstraktima i kao takvi stvarani su za optimalnu apsorpciju u koži i dizajnirani da zaustave i ispravljaju znakove prirodnog starenja i starenja kože pod utjecajem okolnih faktora. Misija SkinCeuticalsa je poboljšati zdravlje kože i boriti se protiv glavnih uzročnika starenja. 

U mjesecu studenom i prosincu pripremili smo vam veliku blagdansku akciju od čak 30 % popusta na vrhunsku američku medicinsku preparativnu kozmetike brenda Skinceutical. Darujte sebe ili svoje najdražei uživajte u ljepoti i u hladnim danima.

Info, konzultacije i rezervacije možete dogovoriti na telefon 092/3315 132 ili e-mailom info@sorriso.hr

Sorriso usluge