SkinCeuticals proizvodi - 10% popusta!

(03.04.2018)

Vrhunska kozmetika dostupna svima! U razdoblju od 15.03.-15.04.2018., pronađite SkinCeuticals letak u zgradi Poliklinike Dubravica i ostvarite 10% popusta na SkinCeuticals kozmetiku!

Sorriso je zastupnik brenda Skinceuticals, vrhunske medicinske preparativne kozmetike, čije proizvode koriste i preporučuju najbolji stručnjaci iz područja dermatologije i estetske kirurgije. Misija SkinCeuticalsa je poboljšati zdravlje kože i boriti se protiv glavnih uzročnika njezina starenja. Stvorena 1997. godine zahvaljujući radu poznatog američkog dermatologa i znanstvenika, dr. Sheldona Pinnella (prvi je uspio stabilizirati čisti vitamin C visoke koncentracije i niske pH vrijednosti i pretvoriti ga u kozmetičko rješenje). 
SkinCeuticals proizvodi sastoje se od visokih koncentracija čistih sastojaka farmaceutske kvalitete kombiniranih s prirodnim biljnim ekstraktima te su stvoreni za optimalnu apsorpciju u koži i načinjeni da zaustave i ispravljaju znakove prirodnog starenja kože i starenja kože uzrokovanog utjecajima iz okoliša.

SkinCeuticals filozofija:
- PREVENCIJA znakova preuranjenog starenja neutralizacijom slobodnih radikala koji uzrokuju oksidaciju stanica što vodi oštećivanu kože
- ZAŠTITA zdrave kože od štetnih UV zraka
- KOREKCIJA vidljivih znakova starenja kako bi se koži vratio mladolik izgled

Najbolji način da dobijete pouzdane i korisne informacije o našim tretmanima i proizvodima , jest da zakažete termin i dođete na besplatne konzultacije. Izaberite za svoju kožu samo najbolju njegu, izaberite SkinCeuticals. Info & rezervacije na broj mobitela +385 92 331 5132 ili na info@sorriso.hr

Sorriso usluge