Savršeno njegovana kosa uz KEVIN.MURPHY proizvode

(03.04.2018)

KEVIN.MURPHY asortiman proizvoda za kosu jedinstveni je spoj izgleda s modnih pista i njege kose inspirirane samo onim najboljim iz prirode.

Linija proizvoda koja ne šteti ni klijentima ni prirodi, dizajnirana je kako bi bez osjećaja težine pružila odličan učinak, izgled i dugotrajnost svake frizure. 

Vitamini i amino-kiseline obnavljaju vanjsku površinu kose, čine je gušćom te smanjuju formiranje ispucalih vrhova. Sastojci iz mango i murumuru maslaca čine kosu mekšom, ekstrakti baoba , bambusa i cvijeta naranče pune kosu vlagom bez težine, dok će antioksidanski iz kakadu šljive, orhideje, lotus cvijeta i pustinjske limete na prirodan način obnoviti kosu uništenu kemikalijama. 

KEVIN.MURPHY asortiman šampona, regeneratora, tretmana i pribora za stiliziranje nezaobilazan je pri pravilnoj njezi kose.
Proizvodi se rade od obnovljivih i održivih resursa kad god je to moguće, koristeći čista esencijalna ulja, biljnih ekstrakata i prirodne antioksidanata, ne sadržući sulfate i parabene te su kreirani za svaki tip kose. 
Sve KEVIN.MURPHY proizvode moguće je kupiti u našem studiju.

Info, konzultacije i rezervacije možete dogovoriti na telefon 092/3315 132 ili e-mailom info@sorriso.hr

Sorriso usluge