Savršena koža kao poklon

(26.11.2021)

Ove blagdane poklonite sebi ili dragoj osobi savršenu kožu! Prekrasna koža je ono što svi želimo, a uz našu odličnu blagdansku promociju, do Nove Godine to je zaista i moguće!


1) MESOESTETIC KEMIJSKI PILINZI 4+2 gratis

Sam kemijski piling je dermokozmetički postupak koji u kontroliranim uvjetima ubrzava regeneraciju i eksfolijaciju kože odstranjivanjem vanjskog sloja kože dok je Mesopeel trenutno najnaprednija paleta proizvoda kemijskih pilinga vrhunske kvalitete i učinkovitosti. Kemijskim pilingom postižemo bolju teksturu kože, zatvaranje pora, povećavamo debljinu epiderme te ublažavamo bore i povećavamo samu čvrstinu kože. Također se ton kože ujednačava, prirodni sjaj obnavlja dok se pigmentirane lezije smanjuju, kao i vidljivost ožiljaka. 

Redovna cijena 6 tretmana Mesoestetic kemijskog pilinga je 2.100,00 kn, dok će te u ovoj blagdanskoj ponudi platiti samo 1.400,00 kn.


2) MICRONEEDLING +MEZOTERAPIJSKI KOKTEL+ KEMIJSKI PILING 4+2 gratis

Microneedling je nekirurška metoda za uklanjanje bora, ožiljaka i za samu regeneraciju kože koja joj pruža elastičnost i glatkoću. Samim tretmanom mikroiglicama stvaramo mikrooštećenja na koži čime se potiče prirodni proces obnavljanja kože i stvaranja novog kolagena koji doprinosi mladenačkom izgledu kože i održava njenu elastičnost i glatkoću. Koža je nakon tretmana elastičnija, svježija te se znatno popravlja njena kvaliteta uz uklanjanje umornog izgleda lica. Tijekom tretmana koriste se posebni proizvodi i ampule koje se biraju individualno u skladu s klijentovim željama i potrebama. Microneedlingom, odnosno Dermapenom lica možemo riješiti probleme poput: 

• akni i ožiljka od akni 

• hiperpigmentacija 

• bora i opuštene kože lica i vrata 

• proširenih pora

   Cijena 6 tretmana u redovnoj ponudi je 4.800,00 kn, dok je akcijska cijena na paket 3.200,00 kn.


  slika u tekstu za web.jpg


  3) DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA 3+3 gratis

  Mikrodermoabrazija je veoma blaga i neagresivna metoda uklanjanja površinskog sloja kože koja se uspješno se primjenjuje kod svih tipova kože. Mikrodermoabrazija se koristi za smanjenje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora kao i korekciju površinskih ožiljaka i hiperpigmentacije. Uz pomoć fino brušenih dijamanata različite granulacije jednostavno reguliramo intenzitet abrazije Ovakav ciklus tretmana svakako je za preporučiti barem jednom godišnje u svrhu sprječavanja nastajanja bora, hiperpigmentacije i drugih posljedica izlaganja kože lica vanjskim faktorima. Redovna cijena je za 6 tretmana mikrodermoabrazijom je 1.800,00 kn, dok će te u našoj blagdanskoj ponudi platiti samo 900,00 kn.


  4) VENUS LEGACY RADIOFREKVENCIJA LICA 3+3 gratis

  Venus Legacy koncept u tretmanu lica je idealno rješenje ukoliko želite intenzivnije poraditi na pomlađivanju izgleda svog lica, dugoročnije riješiti problem opuštene kože, ukloniti bore i podočnjake, stimulirati kolagen i konturirati sam oblik lica. Tretman koji koži daje svježiji, prirodniji i mladolikiji izgled i to bez odlaska pod nož. Tehnologija uređaja Venus Legacy sastoji se od radio valova i magnetske energije koji prolazom kroz kožu, ovisno o vrsti tkiva gdje prolaze, stvaraju toplinu koja oštećuje vezivno tkivo kako bi se stvorio novi kolagen. Metabolizam se ubrzava, a masne stanice smanjuju svoju veličinu pri čemu dolazi do jakog efekta pomlađivanja kože. Za lice je, u prosjeku, potrebno oko 3-6 tretmana ovisno o stanju kože i očekivanjima klijenta, te ste s ovom akcijom sigurni da će rezultati biti odlični.  

  Venus Legacy nekirurški je tretman kojim postižemo veću proizvodnju kolagena, uklanjamo bore i podočnjake, zatežemo kožu te konturiramo oblik lica.

   Redovna cijena je za 6 tretmana inače je 3.600,00 kn, a u blagdanskom paketu promotivna cijena je 1.800,00 kn.   Iskoristite ovu odličnu akciju u trajanju od 29.studenog do 29. Prosinca 2021. godine i nazovite broj 092/3315 132 ili pošaljite mail na info@sorriso.hr i napravite prvi korak u postizanju željenog izgleda kako bi u Novu 2022. godinu zakoračili sretniji i zadovoljniji.

   Sorriso usluge