Produljenje akcije do 15.7. - LJETNI BEAUTY PAKET -20%

(03.04.2018)

Spremne za potpuno uživanje u ljetnim radostima uz novi val uštede, glatku kožu i nastavak izlaganja suncu i pogledima? Upravo zbog vašeg velikog odaziva i zadovoljstva, do polovice srpnja produljili smo akciju za LJETNI BEAUTY PAKET [mini tretman lica + depilacija potkoljenica + pedikura + trajni lak] = 250 kn.

Ljeto je u punom jeku. Uživajte u svim njegovim čarima i budite spremne od glave do pete za izlaganje kože suncu i pogledima!

Priuštite vašem licu barem osnovni tretman čišćenja i hidratacije lica kako bi koža lica ostala duže čista, njegovana i zdrava, te kako bi se spriječila odnosno ublažila hiperpigmentacija i rizici od mogućih alergija i ožiljaka.

Riješite se neželjenih dlačica na nogama i bezbrižno izložite pogledima ljeti najizloženiji dio nogu. Kako bi spriječili problem uraslih i riješili se suvišnih dlačica, izaberite običnu depilaciju voskom ili depilaciju šećernom pastom (tzv. egipatsku depilaciju) koja spada u najjednostavnije i najbezbolnije načine odstranjivanja viška dlačica.

Prepustite se stručnom tretmanu pedikure i kompletne njege stopala i noktiju koji započinje omekšavanjem i uređenjem noktiju adekvatnim preparatima, nakon čega slijedi ultra-hidratacija uz laganu masažu, što rezultira lijepim i njegovanim izgledom vaših stopala i noktiju.

Neka vaši nokti zablistaju nakon tretmana uz završno poliranje i zaštitu noktiju visokovrijednim preparatima, uz odabir boje i nanošenje jedne od prekrasnih nijansi trajnog laka za nokte koji će bez većih oštećenja trajati i do mjesec dana te izgledati lijepo duže vremena. Osim toga, zdrava i njegovana stopala utječu na cjelokupno tjelesno zdravlje i nisu samo pitanje estetike, već i dobrog zdravlja.

Kobinacijom tri tretmana u jednom (tretman lica, depilacija potkoljenica i pedikura s trajnim lakom) vaša koža će biti glatka njegovana i spremna za dolazak ljeta uz ostvarenu uštedu od 20%. 

Naše radno vrijeme je cjelodnevno (Pon.-Pet.: 08:00-20:00, Sub.: 08:00-17:30). Kontaktirati nas možete putem telefona [M:092 3315 132] ili porukom na mail: info@sorriso.hr ili porukom (u mailbox) putem naše službene Facebook stranice.

Sorriso usluge