NOVO u ponudi SORRISO studija

(03.04.2018)

Venus Legacy – revolucionarna tehnologija za nekirurško oblikovanje i zatezanje kože lica i tijela

Sanjate o tijelu bez celulita, zategnutoj koži , smanjenju obujma trbuha i bedara, licu bez bora i nepravilnosti? Toliko ste puta novac potrošili na razne kreme i tretmane, a niste vidno postigli ništa!
Za razliku od klasičnih tretmana, Venus Legacy zaista radi čuda na vašem tijelu, jer ima učinak nekirurškog faceliftinga zbog poticanja prirodne proizvodnje kolagena. Konačno je dostupan i u našem studiju SORRISO i u Medicinskom centru Vodice.

Ovaj tretman je prikladan za osobe koji traže neinvazivne opcije za:
• Preoblikovanje tijela
• Smanjenje vidljivosti celulita
• Smanjenje obujma i masnih naslaga
• Ublažavanje strija
• Zatezanje kože tijela i lica
• Uklanjanje bora i podočnjaka
• Stimuliranje kolagena i konturiranje oblika lica

Kao prvi i jedini uređaj odobren od strane FDA koji koristi 4D tehnologiju, Venus Legacy uređaj djeluje na osnovi objedinjene snage četiri ključne tehnologije: Mulitpolarna radiofrekvencija (RF), VariPulse tehnologija (VP), Pulsna elektromagnetska polja (PEMF) sa RealTime Thermal Feedback tehnologijom. 
• Mulitpolarna radiofrekvencija brzo i ravnomjerno prenosi te raspoređuje toplinsku energiju na više razina tkiva. Ova termalna reakcija potiče prirodni mehanizam zacjeljivanja tijela koji uzrokuje zatezanje kože i stvaranje novog kolagena, poboljšanje teksture kože te smanjenje celulita i bora.
• VariPulse tehnologija omogućuje energiji prodiranje u dublje slojeve kože, gdje uspješno stimulira optimalnu cirkulaciju i limfnu drenažu, postižući tako ozaren i sjajan izgled.
• Pulsirajuća elektromagnetska polja putem znanstveno dokazanih regenerativnih svojstava omogućuju značajna poboljšanja u izgledu i teksturi tretirane kože.
• RealTime Thermal Feedback (termalna povratna informacija u stvarnom vremenu) omogućuje praćenje temperature kože kroz cijeli tretman kako bi se osigurao siguran i bezbolan tretman za osobe s različitim tipovima kože.

Kompletan Venus Concept povezuje revolucionarnu tehnologiju za nekirurško oblikovanje i zatezanje kože tijela i lica sa industrijom medicinske kozmetike (SkinCeuticals vrhunska američka medicinska preparativna kozmetika, čije proizvode koriste i preporučuju najbolji stručnjaci iz područja dermatologije i estetske kirurgije). Kombinacija snage naprednih tehnologija Venus Legacy tretmana omogućuje neposredna te dugoročna poboljšanja za tijelo. Najoptimalniji rezultati postižu se ako se koristi paket usluga.

Paketi tretmana za tijelo se sastoje od minimalno 6 tretmana (6 tjedana) ovisno o zoni koja se tretira uz preporuke prehrane, detoksikacije i vježbanja. Ovisno o regiji koja se treba tretirati cijena varira od 3600 kn (pojedinačne regije) do 10800 kn (kompletne regije tretiranja: trbuh, bokovi, leđa, stražnjica, bedra, natkoljenice i koljena). Za prihvaćeni paket tretmana tijela dobivate još 4 tretmana gratis.

Paketi za lice dogovaraju se nakon konzultacija s liječnicom koja daje procjenu i preporuku tretmana. Ovisno o vaši željama i očekivanjima mogu se kombinirati sa ostalim tretmanima, ukoliko želite intenzivnije poraditi na izgledu svoga lica, dugoročnije riješiti problem bora i opuštene kože, kao i probleme s aknama, mrljama i sl. Paketi mogu cjenovno varirati ovisno o tretmanu koji se prihvati, no bez obzira na odabir paketa, dobivate još jedan tretman uz Vacustyler tretman gratis. 

Postoji i mogućnost dogovora za individualno vježbanje s fizioterapeutom u grupi od maksimalno tri osobe, dva do tri puta tjedno (nije uključeno u cijenu paketa). Za gotovinsko avansno plaćanje po paketu dobivate 5% popusta, a tu su i mogućnosti kartičnog plaćanja i plaćanja na rate.

U cilju postizanja najboljih mogućih rezultata, svakoj klijentici ili klijentu pristupa se individualno u dogovoru sa liječnikom, uz popratna vaganja, mjerenja i kontrole. Upravo suradnja klijenta i liječnika/ terapeuta je ključna u ovakvim tretmanima, da bi naravno zadovoljstvo bilo obostrano.

Za sva pitanja i konzultacije kontaktirati nas možete u našem studiju Sorriso na mobitel: 092 3315132 i na mail: info@sorriso.hr ili na recepciji Medicinskog centra Vodice na mobitel: 091 6046780 ili mail medicinskicentar.vodice@gmail.com

Sorriso usluge