Novo u našoj ponudi – Uz Skin Booster zaboravite na estetsku kirurgiju

(20.06.2018)

Ukoliko želite učinkovito pomlađivanje bez iglica i bez boli, Skin Boosteri su pravi izbor za vas


Juliette Armand planetarno je poznata kozmetička tvrtka osnovana s ciljem stvaranje inovativne kozmetike, bazirane na znanstvenim istraživanjima,a njihova Skin Boosters linija je anti-kirurški odgovor kozmetologije uobičajenim estetskim tretmanima.

Ukoliko želite učinkovito pomlađivanje bez iglica i bez sastojaka koji su potencijalno alergeni, Skin Boosteri su pravi izbor za vas. Tretmani se izvode po iznimno preciznom terapijskom sistemu što osigurava visoko učinkovite rezultate. Ugodni su i bez boli i crvenila, a rezultati su vidljivi odmah po završetku tretmana. Čak 100 posto ispitanika odmah je istaknulo kako osjećaju da im je koža mekša, hidratizirana a bore ublažene.  

U našem salonu radimo sa  dvije linije proizvoda Juliette Armand Thavma Therapy koja postiže efekt botoxa i Chronos Therapy koja postiže efekt dremalnih filera i mezoterapije.

Thavma Therapy je bazirana na EFFETOX tehnologiji koja inhibira mehanizam koji je odgovoran za stvaranje ekspresivnih linija i bora. Također pruža zaštitu od glavnih tipova starenja (biološkog starenje i foto starenja).

✔ u radu se koriste piling, maske, serum i krema
✔ bez iglica
✔ bezbolan i ugodan tretman u kojem ćete sigurno uživati


    Chronos Therapy je tretman koji prevenira i bori se protiv znakova starenja kože i djeluje kao zaštitni štit kože protiv tri vrlo teška neprijatelja: manjka vode, biološkog starenja i oksidacijskog propadanja.

    Tretmani se zasnivaju na 4D tehnologiji koja se bori protiv znakova starenja kože koristeći 4 aktivna sistema -  peeling, hidratizacija, antiaging i antioksidant sistem.

    Tretman započinje peelingom kako bi se uklonile mrtve stanice i vratila ravnoteža vode u umornoj koži. Zatim slijedi hidratizacija u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom

    Antiaging sistem stimulira stvaranje kolagen, elastina i podupire funkciju fibroblasta u organizmu a antioksidant sistem doprinosi obrani kože od zagađivača iz okoliša, sunčeve radijacije. Najvažniji sastojak u ovom sistemu je alfa-lipoična kiselina, najsnažniji antioksidans u metabolizmu.

    ✔ u radu se koriste piling, maske, serum i krema
    ✔ bez iglica
    ✔ bezbolno i ugodno

     Broj potrebnih tretmana ovisi o tipu vaše kože, godinama i željenim rezultatima, a odredit ćemo ih prilikom vašeg prvog posjeta. Bez iglica, bez boli, samo rezultati.

     Više informacija možete dobiti na broj telefona 092 331 5132 a naručiti se možete i putem maila na info@sorriso.hr

     Sorriso usluge