Nikad lakše do blistave i pomlađene kože

(03.12.2018)

Prekrasna koža je ono što želite, a uz studio Sorriso i Venus Legacy lica to i možete postići. Darujemo vam 20 posto popusta na kupljeni paket od 6 tretmana lica radiofrekvencijom Venus legacy uz koji vam poglanjamo i tretman njege lica Dermalogica proizvodima te mikrodermoabraziju.

Protokom vremena kolagen i elastin u našoj koži se mijenjaju zajedno s izgledom kože na kojoj postaju vidljive linije, bore te  promjene u samoj teksturi kože. Venus Legacy koncept u tretmanu lica je idealno rješenje ukoliko želite intenzivnije poraditi na pomlađivanju izgleda svog lica, dugoročnije riješiti problem opuštene kože, ukloniti bore i podočnjake, stimulirati kolagen i konturirati sam oblik lica.  Tretman koji koži daje svježiji, prirodniji i mladolikiji izgled i to bez odlaska pod nož.

Tehnologija uređaja Venus Legacy sastoji se od radio valova i magnetske energije koji prolazom kroz kožu, ovisno o vrsti tkiva gdje prolaze, stvaraju toplinu koja oštećuje vezivno tkivo kako bi se stvorio novi kolagen.  Ovaj jedinstveni tretman kombinira čak četiri vrhunske tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju tijelo, zatežu kožu i uklanjaju celulit, a radi se o multipolarnoj radiofrekvenciji, pulsirajućim elektromagnetskim poljima te VariPulse i RealTime Feedback tehnologiji.

Metabolizam se ubrzava, a masne stanice smanjuju svoju veličinu pri čemu dolazi do jakog efekta pomlađivanja kože. Za lice je, u prosjeku, potrebno oko 3-6 tretmana ovisno o stanju kože i očekivanjima klijenta, te ste s ovom akcijom sigurni da će rezultati biti odlični.

Tretman mikrodermoabrazije može se raditi samostalno ili uz jedan od tretmana njege lica, a najbolje efekte postiže u kombinaciji zajedno sa tretmanom Venus Legacy lica, kada se postižu najvidljiviji efekti u odnosu na glatkoću kože, smanjenje ožiljaka, smanjenje pora, ublažavanje finih linija i bora i reduciranje površinske hiperpigmentacije.

Tretman njege lica osnova je svake kvalitetne njege lica. Dermalogica preparativna kozmetika koju koristimo u našem salonu vrhunska je ekskluzivna američka kozmetička linija specifična po individualnom pristupu problematici svakog tipa kože koju svakodnevno koriste profesionalni kozmetičari i vrhunski dermatolozi. Preparativna kozmetika koja pruža mnogo više od same hidratacije, ona potpuno transformira izgled i zdravlje vaše kože.

Pomlađeni dočekajte blagdane i Novu godinu  ili darujte svoje najbliže uz posebne pogodnosti koje smo pripremili za vas. Paket od 6 tretmana Venus Legacy lica je na popustu od 20% posto te ćete ga umjesto 4.000,00 kn platiti 3.200,00 kn te vam uz to poklanjamo tretman njege lica Dermalogica proizvodima te mikrodermoabraziju. Dakle umjesto 4.370,00 kn platit ćete samo 3.200,00 kn

Iskoristite ovu odličnu akciju u trajanju od 03.prosinca 2018. do 03. siječnja 2019. godine i  nazovite broj 092/3315 132 ili pošaljite mail na info@sorriso.hr i napravite za sebe prvi korak u postizanju željenog izgleda.


prije poslije.jpg

Sorriso usluge