Izgledajte dobro i osjećajte se dobro

(06.02.2019)

Vacuslim 48 nova je profesionalna metoda oblikovanja tijela i odstranjivanja celulita u našoj ponudi. U roku 60 minuta vidljivi su prvi rezultati, a kroz 48 sati puni efekt ovog čudotvornog tretmana.

Samo za vas osmislili smo promotivnu akciju na ovaj čudotvorni tretman: za kupljeni VACUSLIM MINI PAKET koji se sastoji od 6 tretmana Vacuslim metode, darujemo vam još 3 aparativne limfne drenaže ili anticelulitne masaže. Ukoliko se pak odlučite za VACUSLIM MAXI PAKET koji sadrži 12 tretmana, dobit će te čak 6 aparativnih limfnih drenaža ili anticelulitnih masaža po vašem izboru ili preporuci naše stručne kozmetičarke. Osim toga, prva tri kupljena VACUSLIM MAXI PAKETA darujemo i setom VACUSLIM 48 kozmetike za kućnu njegu vrijednosti 350,00 kn!


Vacuslim 48 profesionalni je  tretman mršavljenja i otklanjanja celulita koji je izuzetno pogodan za primjenu u situacijama kada je potrebno ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati čitav izgled kože tijela.  Rezultat gubljenja viška masnoće uvijek je vidljiv i to odmah. 

Prednosti Vacuslim metode:

 •  Vidljivo smanjenje opsega tijela već nakon prvog tretmana

 •  Izgled i tonus kože su vidljivo poboljšani

 •  Brza eliminacija viška tekućine iz tijela

   • Vakumom se istovremeno postiže sauna i presoterapije

    vacuslim-naslovna.jpg


    Sa Vacuslim metodom postižemo trenutno vidljivo smanjenje opsega već nakon prvog tretmana, dok su čvrstoća i izgled kože izvanredni, a osjećaj nakon tretmana je olakšavajući, jer se tretmanom odstranjuje višak vode iz tijela, koja uzrokuje natečenost i započinje proces razgradnje masnoće i celulita.

    Akcija traje od 11.02. do 11.03.2019. godine. Info i rezervacije na broj 092/3315132.

    Sorriso usluge