Duh i tijelo opustite, a lice pomladite!

(04.07.2018)

Uz SkinBoosters tretman po izboru (Chronos ili Thvama Therapy) u našem studiu dobivate masažu leđa gratis!

Oslobodite svoje tijelo od napetosti, stresa i boli relaksirajućom masažom i priuštite si trenutke opuštanja  koji će vam vratiti potrebnu energiju. Nakon  masaže kojom će se koja će vas napuniti pozitivnom energijom izaberite Skin Boosters tretman pomlađivanja lica po vašoj želji.
Julet Armand Skin Boosters linija je antikirurški odgovor kozmetologije uobičajenim estetskim tretmanima. Tretmani se izvode po iznimno preciznom terapijskom sistemu što osigurava visoko učinkovite rezultate. Ugodni su i bez boli i crvenila, a rezultati su vidljivi odmah po završetku tretmana.  U našem salonu radimo sa dvije linije proizvoda Juliette Armand Thavma Therapy koja postiže efek botoxa i Chronos Therapy koja postiže efekt dremalnih filera i mezoterapije.

Thavma Therapy

Thavma Therapy je bazirana na EFFETOX tehnologiji koja inhibira mehanizam koji je odgovoran za stvaranje ekspresivnih linija i bora. Također pruža zaštitu od glavnih tipova starenja (biološkog starenje i foto starenja).

Chronos Therapy

Chronos Therapy je tretman koji prevenira i bori se protiv znakova starenja kože i djeluje kao zaštitni štit kože protiv manjka vode, biološkog starenja i oksidacijskog propadanja.

Tretmani se zasnivaju na 4D tehnologiji koja se bori protiv znakova starenja kože koristeći 4 aktivna sistema - peeling, hidratizacija, antiaging i antioksidant sistem. Tretman započinje peelingom kako bi se uklonile mrtve stanice i vratila ravnoteža vode u umornoj koži. Zatim slijedi hidratizacija u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom

Odvojite malo vremena za sebe i počastite svoje tijelo i duh masažom koja će vas osloboditi stresa, uz SkinBooster tretman pomlađivanja lica čiji su rezultati vidljivi odmah!

Akcija traje od 05.07.-05.08.2018.
Više informacija možete dobiti na broj telefona 092 331 5132 a naručiti se možete i putem maila na info@sorriso.hr

    Sorriso usluge