Blistavo lice i tijelo uz 20% popusta

(03.04.2018)

Popust od 20% uz Cut&go bonove se odnosi na sve tretmane lica i tijela (manikura, pedikura, depilacija, anticelulitni tretman, masaža).

Ove godine, kao i lani u prosincu, studio SORRISO vam daruje Cut&go bonove s 20% POPUSTA na sve tretmane za njegu lica i tijela kako biste zablistali punim sjajem za blagdane te zadržali lijep i njegovan izgled i u novoj godini.

Popust od 20 % odnosi se na usluge: manikure, pedikure, ugradnje gel noktiju, trajni lak kao i usluge depilacije voskom i šećernom pastom. Tu su uključeni i različiti tretmani lica, kompletan tretman (čišćenje, maska, masaža, piling) ili klasični tretman lica (piling, čišćenje, maska), mikrodermoabrazija, oxigen tretman, hijaluronski tretman te usluga japanskog iscrtavanja obrva i šminkanja.

Akcijske bonove možete potražiti u tiskanom promotivnom vodiču Šibenik IN, na brojnim frekventnim urbanim lokacijama diljem Šibensko-kninske županije (turistički informativni centri, marine, poštanski uredi, ljekarne, trgovački centri Dalmare i City life, trgovine Djelo i ostale brojne renomirane trgovine, suvenirnice, agencije, hoteli, restorani i caffe barovi...). 

Cut&go bonove s 20% POPUSTA možete iskoristiti najkasnije do 31. siječnja 2017.

Pravovremeno rezervirajte vaš termin na M: 092 331 5132 ili porukom putem naše facebook ili web stranice, odnosno na mail: info@sorriso.hr

Sorriso usluge