BLAGDANSKI PAKET NJEGE LICA

(03.04.2018)

Pripremite i pomladite kožu lica te dočekajte spremni blagdane uz posebne pogodnosti !

Paket njege lica pripremljen je za vas kako bi za nadolazeće blagdane uistinu blistali i osjećali se sretnije i zadovoljnije.

Blagdanski paket njege sadrži

6 x mikrodermoabrazija lica & njega i čišćenje lica + 6 x radiofrekvencija lica Venus Legacy GRATIS za samo 2.820,00 kn !! !! !!

Tragovi na koži koju su ostavili nepovoljni vremenski uvijeti zahtjevaju revitalizirajući tretman. Dijamantna mikrodermoabrazija je bezbolna metoda koja uklanjanja mrtve, istovremeno stimulirajući snažan rast novih stanica kože. Tretmani će savršeno osvježiti i regenerirati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije te joj vratiti zdrav i njegovan izgled. Čišćenje lica je nedvojbeno najvažniji dio vaše osnovne rutine u njezi lica, a mikrodermoabrazija je jedan od tretmana s kojim možete vašu kožu održavati čistom i regeneriranom.

Tretman mikrodermoabrazije može se raditi samostalno ili uz jedan od tretmana njege lica, a najbolje efekte postiže u seriji od nekoliko tretmana zajedno sa tretmanom Venus Legacy lica, kada se postižu najvidljiviji efekti u odnosu na glatkoću kože, smanjenje ožiljaka, smanjenje pora, ublažavanje finih linija i bora i reduciranje površinske hiperpigmentacije. 

Radiofrekvencija Venus Legacy je revolucionarna tehnologija za nekirurško oblikovanje i zatezanje kože je savršeno rješenje ukoliko želite intenzivnije poraditi na izgledu svoga lica, dugoročnije riješiti problem opuštene kože, ukloniti bore i podočnjake, stimulirati kolagen i konturirati oblik lica. Tehnologija uređaja Venus Legacy sastoji se od radio valova i magnetske energije koji prolazom kroz kožu, ovisno o vrsti tkiva gdje prolaze, stvaraju toplinu koja oštećuje vezivno tkivo kako bi se stvorio novi kolagen. Metabolizam se ubrzava, a masne stanice smanjuju svoju veličinu pri čemu dolazi do jakog efekta pomlađivanja kože.
Više o tehnologiji Venus Legacy koncepta može se pogledati na linku www.venus-concept.com ili www.venustreatments.com

Pripremite i pomladite kožu lica te dočekajte spremni blagdane ili darujte svoje najbliže uz posebne pogodnosti koje smo pripremili za vas! Rezervirajte svoj termin na 092 3315132 ili e-mailom na: info@sorriso.hr!

Uživajte u sebi i svojoj ljepoti ili poklonite ovaj paket i razveselite dragu osobu!

Sorriso usluge