Manikura/Njega ruku

sorriso-manikura.jpg

Uživajte u tretmanu manikure i njege ruku koji obuhvaća tretman šake i noktiju, a započinje oblikovanjem i uređenjem noktiju po želji, te omekšavanjem noktiju, nakon čega slijedi revitalizacija i uređenje kožice oko noktiju, poliranje i njega hidratantnim preparatima uz laganu, kratku masažu, što rezultira lijepim i njegovanim izgledom ruku i noktiju. Lijepe ruke su kruna njegovanog izgleda i izuzetno su bitne u svakodnevnoj komunikaciji pa je način na koji se brinemo o njima često odraz brige prema cijelom tijelu.


sorriso-manikura2.jpg

Neka vaši nokti nakon manikure zablistaju uz odabir željene boje laka ili nanošenjem trajnog laka za nokte koji će bez većih oštećenja trajati i do mjesec dana te izgledati lijepo čak i na kratkim noktima.


Trajni lak

Više se ne morate zamarati čestim lakiranjem noktiju ili osjećati neugodu jer niste stigli skinuti ostatak laka. Uz trajni lak primjerice, imati ćete lijepe i njegovane nokte u boji po želji bez obzira na to da li se radi o dugim ili kratkim noktima, koji će vam trajati i do 4 tjedna bez većih oštećenja, a postupak nanošenja trajnog laka traje samo oko sat vremena.


Shellac

sorriso-shellac.jpg

Shellac je najnovija UV tehnologija, koja objedinjuje lakoću laka i trajnost gela jer se rubovi više ne oštećuju, komadići laka ne otpadaju i boja ne gubi sjaj. Također, Shellac štiti i ojačava prirodne nokte, a skida se brzo i nježno, bez brušenja ili rašpanja , u samo 10 minuta.

U slučaju da se ikad odlučite skinuti trajni lak, znajte da nema nikakvih oštećenja i osjećaja nelagode u pogledu stanjenosti nokta.


PolyGel

PolyGel.jpg

PolyGel je najnovija tehnologiju u svijetu noktiju koja objedinjuje najbolje od akrila i gela u jednom jer ima snagu i čvrstoću akrila te fleksibilnost i stabilnost gela. PolyGel daje noktima osjećaj lakoće i traje preko četiri tjedna!


Geliranje noktiju

Ukoliko želite da vaši nokti izgledaju čvrsto, uredno i njegovano tijekom dužeg vremena jedna od mogućih opcija može biti ugradnja noktiju šablonama i geliranje prirodnih noktiju. Za one koje imaju problem grizenja noktiju ili imaju prirodno preslabu ploču nokta gel se nameće kao najbolje rješenje.

Geliranje nudi brojne mogućnosti oblikovanja noktiju; počevši od mogućeg produživanja noktiju te postizanja poznatog „špic“ izgleda, preko izrade noktiju najnovijom metodom „pinčanja“ nokta kojom se povećava C – luk nokta i time osiguravaju kvalitetniji nokti, pa sve do nanošenja raznoraznih tonova i nijansi boja uz silne mogućnosti crtanja i ukrašavanja noktiju raznoraznim motivima, linijama, točkicama, mašnicama, cirkonima, šljokicama itd. Mogućnosti su uistinu neograničene.


Sorriso usluge