Caffe bar Sorriso

Odmah tik do našeg studija SORRISO (na Magistrali, na samom ulazu u Vodice, u prizemlju ugodnog ambijenta Dental centra Dubravica) smješten je i naš istoimeni caffe bar. U okruženju zelenila i maslina, prava je oaza opuštanja i osvježenja uz raznoliku ponudu toplih i hladnih napitaka.


sorriso-caffe-bar.jpg

Ponuda caffe bara Sorriso uključuje tople napitke, kave, čajeve, vruće čokolade, bezalkoholna gazirana i negazirana pića, pivo, strane i domače žestice, no i prirodne zdrave sokove.

Prirodni svježe cijeđeni sokovi djeluju blagotvorno na organizam i u trenutku vam podižu energiju. Različitih vrsta od Veselog, Zelenog, Brzog vitaminskog ili pak koktela za imunitet, sigurni smo da ćete pronaći baš onaj koji vama najviše odgovara. Ukoliko bi vam ipak više pasao poluobrok, tu su za vas ukusni i zdravi napitci od voća i povrća uz dodatke jogurta, meda ili orašastih plodova – Smoothie. Osim toga, Caffe bas Sorriso nudi i prave snackove, različite vrste sendviča, tosteva i peciva, kroasane i krafne, tako da je idealno mjesto za svaki početak dana.

Vrhunska kava, mirisno pecivo i vitaminski napitak su idealna kombinacija za jutarnju rutinu kako bi vaše tijelo i um bili spremni na sve izazove koji vas taj dan očekuju.


Sorriso usluge