Anticelulitni tretmani

sorriso-tretman-tijela-anticelulitni-program.jpg

Uvjerite se u stvarna rješenja specijalnih tretmana iz kozmetičkog područja tretiranja tijela anticelulitnim tretmanima koji poboljšavaju mikro-cirkulaciju i drenažu dijelova celulitom pogođenih, tijela, pružajući vam stvarna rješenja u području izlučivanja suvišne tekućine i štetnih tvari, što u konačnici dovodi do smanjenja obujma i smanjenja masnih nakupina.

Anticelulitni tretman započinje laganom masažom i utrljavanjem anticelulitne kreme. Spomenuta krema potiče prokrvljenost kože i protok limfe pri čemu se intenzivira razgradnja masnoća, te uklanja zaostala voda i toksini. Time se ujedno povećava i sposobnost kože za preuzimanje aktivnih sastojaka iz drugih tek nadolazećih proizvoda za intenzivno uklanjanje celulita.

Potom slijedi zamatanje u anticelulitnu foliju i u termo deku. Već nakon jednosatnog tretmana dolazi do hipertermije i termičkog učinka uslijed kojega se proširuju pore a pojačani optok krvi uzrokuje oksigenaciju i metaboličku izmjenu tvari. Osim toga drenažna krema stimulira sintezu kolagenskih vlakana, te podupire obrambene mehanizme kože i osigurava joj toliko potrebnu vlažnost. Tretman završava anticelulitnom masažom, čime se u konačnici vidno poboljšava izgled kože.

Sorriso usluge