Make up

 

Uljepšajte se nakon tretmana prozračnom dekorativnom kozmetikom renomiranih proizvođača uz čarobni make-up naše vješte vizažistice koja će naglasiti sve ono što je izražajno i potrebno lijepo istaknuti, te istodobno prekriti sve nedostatke na licu.

Šminkanje odnosno vaš individualni make-up prilagoditi ćemo svakoj pojedinoj prilici, bilo da je to dnevna ili večernja šminka ili pak šminka za posebne prilike: vjenčanja, promocije, maturalne zabave i slične svečane prilike.

 

 

U našem studiju SORRISO za savršeno nanošenje šminke koristi se vrhunska NYX Cosmetics šminka poznatog američkog branda koji je navodno dobio ime po predivnoj grčkoj božici noći. U svojoj bogatoj paleti proizvoda NYX ima osnovnu liniju dekorativne kozmetike za posebne svečane prilike, ali i za svakodnevne prilike, te trendi sezonsku liniju iz koje su pojedini kozmetički proizvodi česta stavka na listi želja svake trendseterice.

Moderan i svečani make-up savršeno će prema vašoj želji upotpuniti UMJETNE TREPAVICE pomoću kojih će vam oči još više doći do izražaja. Umjetne trepavice dostupne su u dva oblika; cijele ili parcijalne. Cijele trepavice raspoložive su u raznim oblicima i bojama, a parcijalne u obliku pramenova. Bez obzira na vrstu, s umjetnim trepavicama zabljesnuti ćete u potpunosti - vaše oči djelovati će vizualno veće, a pogled još otvoreniji.

Sorriso usluge