Tretmani i njega kose

 

Vratite svojoj kosi prirodni sjaj i volumen uz pomoć vrhunskih tretmana za njegu i obnavljanje oštećene kose! Priuštite svojoj kosi savršeni tretman keratinskog ravnanja za postizanje zaglađene dugotrajne i sjajne frizure uz pomoć specijalnog parnog uređaja za ravnanje kose – Steampod u našem studiju SORRISO!

Sigurno ste već čuli za čudotvorni tretman koji obnavlja i najoštećeniju kosu - OLAPLEX. Obožavaju ga zvijezde diljem svijeta, ali i obične žene kojima je kosa jednostavno izgubila sjaj i podatnu teksturu.

OLAPLEX je proizvod koji drastično sprječava i obnavlja lom kemijski oštećene kose. Ovaj čudotvorni proizvod se može koristiti na više načina; kao dio bojanja kose jer se može dodavati u sve vrste trajnih i polutrajnih boja ili dodatkom u posvjetljivač kako bi se kosa zaštitila od oštećenja uslijed kemijskih procesa. U našem studiju SORRISO proizvod OLAPLEX može se kupiti za kućnu upotrebu kako bi se i kasnije mogli reaktivirati aktivni sastojci.m.

S obzirom da sam tretman ne mijenja boju kose, nego samo pomaže da vlas postaje zdravija i čvršća te bolje prihvaća pigmente iz boja za kosu, OLAPLEX tretman omogućuje da odemo korak dalje u željenim promjenama. Iskustvo je pokazalo da su mnoge tamnokose tako zahvaljujući ovoj vrsti osiguranja za kosu napokon postale plavuše.

PROFIBER prvi dugotrajnog tretmana za njegu oštećene kose koji počinje kod frizera i nastavlja se kod kuće. Sastoji se od molekularnog kompleksa APTYL100, tehnologije koja ima sposobnost dugotrajnog zaključavanja unutar vlakna kose. Po dolasku u studio SORRISO, naše educirano stručno osoblje će nakon dijagnoze kose odabrati odgovarajući protokol zavisno od stupnja oštećenja kose (Rectify za manja oštećenja, Restore za srednja oštećenja ili Reconstruct za viši stupanj oštećenja) i pružiti personaliziranu preporuku za upotrebu proizvoda kod kuće. Rezultati nakon protokola odmah su vidljivi: vrhovi kose djeluju kao da je kosa tek ošišana, te će vaša kosa izgledati prekrasno kao iz salona i nakon 6 tjedana.

SERIOXYL je inovativna formula njege kose L’Oréal Professionnel koja pruža stanjenoj kosi gustoću, debljinu i volumen. Stoga je efikasno rješenje za problem stanjivanja kose od vlasišta do vrhova i kod žena i kod muškaraca.

Absolut Repair LIPIDIUM je tretman za savršeno obnavljanje oštećene kose. Baziran je na liniji proizvoda za njegu i obnavljanje izrazito oštećene kose, obogaćene s Lipidium kompleksom za duboko obnavljanje vlakna kose te kosu svilenkastu i zaglađenu na dodir. Lipidium L’Oréal Professionnel tretman ide ruku pod ruku sa Steampod peglom za ravnanje kose na paru, pa su sa ovim duom rezultati fantastični.

STEAMPOD je prvi uređaj za ravnanje kose koji pruža neprestani protok pare pod visokim pritiskom pomičući granice prilikom ravnanja kose. Uz ovaj uređaj koristi se Pro-keratinska linija proizvoda aktivirana parom koji osim Pro-keratina sadrže ceramide i kationske agense koji pomažu u obnavljanju kose i njenom jačanju. Ovim savršenim tretmanom keratinskog ravnanja kose frizura dobiva garanciju za njeno trajanje bez obzira na vlagu i vanjske neprilike. Stoga se ovaj tretman preporuča svima koji sanjaju zaglađenu, sjajniju, ali živahnu kosu te dugotrajniju frizuru.

Sorriso usluge