Bojanje kose

 

Iskusite sjajno osjetilno iskustvo bojenja kose L’Oréal Professionnel bojama i preljevima uz nove generacije boje za kosu koje su u potpunosti bez mirisa i amonijaka i uvjerite se da prekrasna kosa i boja idu ruku pod ruku. Neka vaš posjet frizeru postane lijepo i uistinu umirujuće iskustvo!

INOA je profesionalna boja za kosu bez amonijaka, bez mirisa i ugodna za vlasište, koja nudi nevjerojatne rezultate u bojenju, te je slobodno mogu koristiti trudnice i dojilje. Zahvaljujući nevjerojatnoj učinkovitosti ODS tehnologije samo-emulziranja kosa je mekša i sjajnija nego prije procesa bojenja sa sjajnim, dubokim i vibrantnim refleksima. Zahvaljujući prvoj anti-age boji za kosu INOA Supreme bez amonijaka, dobivate odličnu priliku za postizanje boje koja će vas učiniti mlađom bez obzira na godine.

MAJIREL je permanentna kremna boja koja tretira sva vlakna kose od srži do površine i osigurava postizanje dugotrajne i briljantno sjajne boje uz 100% prekrivanje sijedih vlasi. Ova boja obogaćena je multidimenzionalnim kolorantima, što omogućava stvaranje precizne, savršene, intenzivne i dugotrajne boje. Raspon boja varira od mirnih i prirodnih tonova do ekstremnih nijansi, a boje odišu svježim cvjetnim mirisom s laganom morskom notom.

DIA ton na ton boja je idealna za pokrivanje prvih znakova sijede kose. Stoga su DIA Light & Richesse color preljevi idealni za personalizaciju ili korekciju boje vaše kose. Preljev bez amonijaka osvježit će vašu prirodnu boju kose s blistavim i briljantnim tonovima, uz maksimalnu njegu i sjaj kose.

Sorriso usluge