SORRISO

studio za njegu tijela i kose

  • ugodan ambijent
  • dugogodišnje iskustvo
  • profesionalni odnos
  • suvremena oprema
  • najpoznatiji svjetski brendovi
  • stručni tim, stručnost i kvaliteta

O nama

 

SORRISO - studio za njegu tijela i kose u Vodicama blizu Šibenika je istinska oaza ljepote i opuštanja u kojoj ćete potpuno zablistati od glave do pete. Odmaknut od stereotipa klasičnog salona, studio SORRISO je pravo mjesto na kojemu ćete, u lijepom i ugodnom ambijentu moći probuditi i očuvati zdravlje i ljepotu vaše kose, lica i tijela te noktiju. U prvom redu udovoljit ćemo vašim željama da izgledate posebno i jedinstveno, osjećate se još ljepše, njegovanije, modernije te da zračite zadovoljstvom i samopouzdanjem.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu te redovnoj edukaciji i usavršavanju našeg osoblja jamčimo vam profesionalan odnos i tretman u ugodnoj atmosferi u kojoj ćemo vam podariti jedinstveni izgled prilagođen vašem obliku lica i životnom stilu uz poštivanje diskrecije i individualni pristup, te kombinaciju suvremene opreme, inovativnih, kreativnih tehnika i kozmetike najpoznatijih svjetskih brandova; L' Oreal professional, Olaplex, IBD, O.P.I., NYX Cosmetics, LCN i Afrodita professional.

Naš stručni tim spreman je na svaku situaciju i izazov. Sve naše frizerke obučene su da razumiju vaše potrebe, te da vam pruže vrhunsku i stručnu uslugu na jednom mjestu, bilo da se radi o preciznom šišanju, bojanju, pramenovima, freehand tehnici, keratinskom ravnanju ili trajnom kovrčanju, posebnoj njezi kose ili pak o promjeni imagea kako bi s kosom ošišanom prema strukturi lica dobili frizuru jednostavnu za održavanje i svakodnevnu promjenu.

Istom pažnjom kako tretiramo vašu kosu da bi istaknuli svu njenu ljepotu i individualnost, posvetit ćemo se njezi odnosno kozmetičkim tretmanima vašeg lica i tijela, bilo da je riječ o kompletnom tretmanu lica, posebnom oxygen i hyaluron tretmanu, običnoj korekciji ili japanskom iscrtavanju obrva, usluzi šminkanja, trajnom laku, manikuri, pedikuri, depilaciji, anticelulitnom tretmanu ili relaksirajućoj masaži koja će vam pomoći da se riješite napetosti uz potpuno psihofizičko opuštanje.

U cilju potpunog zadovoljavanja vaših želja i potreba te u namjeri da vam pružimo frizerske i kozmetičke usluge prema najvišim standardima kvalitete i svjetskim trendovima, u naš program uveli smo raznovrsne inovativne tretmane kose i tijela uz mogućnost besplatnog savjetovanja te brojne pogodnosti. Osim mogućnosti besplatnog parkinga i učestalih akcijskih tretmana izdvajamo kupon knjižicu pogodnosti zahvaljujući kojoj vam (skupljanjem pečata nakon šestog realiziranog tretmana) darujemo i jedan tretman na poklon.

Prigodnim SORRISO poklon bonovima za raznorazne proslave (rođendane, godišnjice, vjenčanja, uljepšavanje za posao...) razveseliti možete vama drage osobe, darujući im pravi razlog za osmijeh uz tretmane njege i ljepote tijela ili kose po želji.

Cijenite li sebe i svoje vrijeme, želite li stručnost i kvalitetu, tražite li pravu vrijednost za svoj novac, našli ste ono što tražite! Studio SORRISO je pravi razlog za zadovoljan OSMIJEH, baš kao što mu i samo značenje imena govori.

Sorriso usluge